Package home | Report new bug | New search | Development Roadmap Status: Open | Feedback | All | Closed Since Version 1.11.5

Bug #1347 __clone does not work in DataObject - use clone $obj instead
Submitted: 2004-05-05 13:32 UTC
From: thomas dot haas at fht-esslingen dot de Assigned: alan_k
Status: Closed Package: DB_DataObject
PHP Version: 5.0.0RC2 (Release Candidate 2) OS: win xp
Roadmaps: (Not assigned)    
Subscription  
Comments Add Comment Add patch


Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know! Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please !
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem : 5 + 4 = ?

 
 [2004-05-05 13:32 UTC] thomas dot haas at fht-esslingen dot de
Description: ------------ Fatal error: Cannot call __clone() method on objects - use 'clone $obj' instead in C:\php\PEAR\DB\DataObject.php on line 1235 I use: DataObject 1.5.3 Reproduce code: --------------- It does work with $t = clone $this; instead of $t = $this->__clone(); Expected result: ---------------- Package should work with $t = clone $this; instead of $t = $this->__clone(); in function count($whereAddOnly = false) of DataObject.php. New Version? Actual result: -------------- Fatal error: Cannot call __clone() method on objects - use 'clone $obj' instead in C:\php\PEAR\DB\DataObject.php on line 1235

Comments

 [2004-05-05 14:32 UTC] danielc
Changed category to proper one.
 [2004-05-06 00:37 UTC] alan_k
This bug has been fixed in CVS. In case this was a documentation problem, the fix will show up at the end of next Sunday (CET) on pear.php.net. In case this was a pear.php.net website problem, the change will show up on the website in short time. Thank you for the report, and for helping us make PEAR better.