Package home | Report new bug | New search | Development Roadmap Status: Open | Feedback | All | Closed Since Version 0.8.0

Bug #8055 No Legend with Pie Charts
Submitted: 2006-06-28 09:49 UTC Modified: 2010-08-15 08:09 UTC
From: bert at procurios dot nl Assigned: nosey
Status: Closed Package: Image_Graph (version 0.7.2)
PHP Version: 5.0.5 OS: Win XP
Roadmaps: (Not assigned)    
Subscription  


 [2006-06-28 09:49 UTC] bert at procurios dot nl (Bert Slagter)
Description: ------------ If I try to add a legend to a chart with type 'pie', it won't appear. Even in the sample charts from http://pear.veggerby.dk/samples. Example: http://pear.veggerby.dk/samples/code/id/plot_pie_rotate/ If I put this code in a .php file, the chart will appear exactly as shown on that page, but without the legend.

Comments

 [2006-07-07 15:13 UTC] eric at ericnagel dot com (Eric)
I agree, and not just on Win XP. I tried on Linux, too, with the same problem. I have this installed on another box, copied that source (older, obviously) & it works fine. I'm almost sure has to do with Image/Graph/Plot/Pie.php, although I'm not sure what specifically needs to be changed. I'm using version 1.17 from 2005/09/29 of that file and it works fine. Verison 1.19 from 2005/11/27 does not work.
 [2006-08-01 09:59 UTC] jelkevdh at webfauna dot nl (Jelke)
I also have the same problem. This package is also far fom PHP5 strict btw
 [2006-10-30 08:27 UTC] chrismir (Chris van de Wouw)
I confirm this same bug. In fact I had it some time ago and solved it by removing (remarking) two lines. In file Image/Graph/Plot/Pie.php Line 502: // $this->_clip(true); Line 616: // $this->_clip(false); I can't remember how I got this, Probably through irc.
 [2006-12-21 13:02 UTC] ftzdomino (Jon Snell)
Confirmed in OSX 10.4.8, using PHP5+pear from fink, Image_Graph 0.7.2
 [2007-11-01 23:22 UTC] vaelen (Andrew Young)
Confirmed on Ubuntu 7.10 with Image_Graph 0.7.2 . The fix metnioned above does resolve the problem. When will this fix get put into the code base?
 [2010-08-15 08:09 UTC] jespino (Jesús Espino)
-Status: Open +Status: Closed -Assigned To: +Assigned To: nosey
This bug has been fixed in SVN. If this was a documentation problem, the fix will appear on pear.php.net by the end of next Sunday (CET). If this was a problem with the pear.php.net website, the change should be live shortly. Otherwise, the fix will appear in the package's next release. Thank you for the report and for helping us make PEAR better. This bug was fixed by nosey in the commit r208804.