Package home | Report new bug | New search | Development Roadmap Status: Open | Feedback | All | Closed Since Version 0.5.6

Bug #12129 Error with URL generated using HTML_AJAX_Helper::setupAJAX()
Submitted: 2007-09-27 08:19 UTC Modified: 2008-01-24 12:33 UTC
From: sionp Assigned: jeichorn
Status: Closed Package: HTML_AJAX (version 0.5.2)
PHP Version: 4.4.7 OS: Linux
Roadmaps: 0.5.3    
Subscription  


 [2007-09-27 08:19 UTC] sionp (Sion Pennant)
Description: ------------ If the $serverUrl you specify already contains a parameter, then the URL generated by HTML_AJAX_Helper::setupAJAX() may contain multiple question marks ('?') within the parameter list. (See test script for example). Test script: --------------- <?php $ajaxHelper = new HTML_AJAX_Helper(); $ajaxHelper->serverUrl = 'ajax_server.php?id=123'; echo $ajaxHelper->setupAJAX(); /* Outputs something like the following: <script type="text/javascript" src="ajax_server.php?id=123?client=Util,Main,Request,HttpClient,Dispatcher,Behavior,Loading,JSON,iframe"></script> (Note the two '?'s in the src attribute). */ ?> Expected result: ---------------- <script type="text/javascript" src="ajax_server.php?id=123&client=Util,Main,Request,HttpClient,Dispatcher,Behavior,Loading,JSON,iframe"></script> Actual result: -------------- <script type="text/javascript" src="ajax_server.php?id=123?client=Util,Main,Request,HttpClient,Dispatcher,Behavior,Loading,JSON,iframe"></script>

Comments

 [2007-12-03 16:38 UTC] jeichorn (Joshua Eichorn)