Package home | Report new bug | New search | Development Roadmap Status: Open | Feedback | All | Closed Since Version 1.26.0

Bug #10319 Wrong ID in links for Documentation bugs
Submitted: 2007-03-10 08:18 UTC Modified: 2007-03-12 13:02 UTC
From: quipo Assigned: mj
Status: Closed Package: pearweb (version CVS)
PHP Version: Irrelevant OS:
Roadmaps: 1.10.1    
Subscription  


 [2007-03-10 08:18 UTC] quipo (Lorenzo Alberton)
Description: ------------ patch for pearweb/cron/bug-summary.php is attached Test script: --------------- --- /tmp/TCV47d7.tmp/bug-summary.1.10.php Sat Mar 10 14:35:33 2007 +++ /CVS_repository/pearweb/cron/bug-summary.php Sat Mar 10 14:35:17 2007 @@ -141,8 +141,8 @@ $wrapped_text = wordwrap($text, 72); $dev_text .= "\n" . $wrapped_text . - "\n\n" . ' Further comments can be seen at http://' . $site . '.php.net/bugs/' . $id. - "\n" . ' Edit this bug report at http://' . $site . '.php.net/bugs/bug.php?id=' . $id . '&edit=1' . "\n"; + "\n\n" . ' Further comments can be seen at http://' . $site . '.php.net/bugs/' . $bug_info['id']. + "\n" . ' Edit this bug report at http://' . $site . '.php.net/bugs/bug.php?id=' . $bug_info['id'] . '&edit=1' . "\n"; } break; default:

Comments

 [2007-03-10 11:13 UTC] mj (Martin Jansen)
Would you mind re-adding the patch using the new "Submit a Patch" functionality? At the moment, your inline patch is jumbled because of line breaks and stuff like that. Thanks!
 [2007-03-10 11:52 UTC] mj (Martin Jansen)
Forget about the jumbled inline patch, I figured it out in the meantime. But I have another questions: Looking at recent bug summaries, the bug IDs in the links all seem to be fine. Do you have an example where things do not work properly?
 [2007-03-10 12:54 UTC] quipo (Lorenzo Alberton)
> Would you mind re-adding the patch using > the new "Submit a Patch" functionality? I wanted to, but the link wasn't available when submitting a new bug... http://pear.php.net/bugs/report.php?package=pearweb Anyway, I just changed $id to $bug_info['id']. I haven't tested it, but it looks correct. > Do you have an example where > things do not work properly? http://news.php.net/php.pear.doc/9488 scroll down the page, after a while all the links point to bug #10205. HTH Cheers
 [2007-03-10 13:41 UTC] mj (Martin Jansen)
Ok, I see. Thanks for the pointer. Fixed in CVS.